Ne i përdorim cookies në uebfaqen tonë në mënyrë që t’ju ofrojmë shërbime më të mira. Duke vazhduar me përdorimin e uebfaqes sonë, ju na lejoni që t’i përdorim cookies. Ju mund të keni qasje në informata të detajuara në cookies përmes Politikave tona të privatësisë dhe Politikave tona të cookies.
x
E-BANKING
Kosovë
Turqi
Bahrain
Irak
Londër
EN
TR
EN
SR

e-deposit Aplikacioni

e-deposit është aplikacion online për krijimin e depozitave me afat në ISBANK. Pasi të plotësoni fushat e dhëna aplikacioni do të procesohet nga zyrtarët e ISBANK-ës dhe ju do te njoftoheni për hapat e mëtutjeshme. Ju do të perfitoni çmime speciale duke aplikuar për e-deposit.
Emri dhe Mbiemri*
Data e Lindjes*
Adresa e Shtëpisë*
Adresa e Punës
Numri Telefonit në Shtëpi
Numri i telefonit në punës
Telefoni Celular*
Shuma e Depozitës*
Afati i Depozitës*
Komente
Kodi Verifikues
“Information Note” of Türkiye İş Bankası A.Ş. about Protection and Processing of Personal Data made in accordance with The Law on Protection of Personal Data no. 6698 (“KVKK”) entered into force on 07.04.2016 in Turkey.
Apliko
© 2016 Türkiye İş Bankası A.Ş. Të gjitha drejtat e rezervuara.
© 2016 Türkiye İş Bankası A.Ş. Të gjitha drejtat e rezervuara.