Politikave tona të cookies

Cookies
Data e përditësimit: 19/03/2019

Çka janë 'cookies'?
Sot pothuajse të gjitha uebsajtat përdorin cookies. Ashtu si shumica e uebsajtave, edhe İş Bankası përdor cookies për të ofruar një përvojë më të mirë, më të shpejtë dhe më të sigurt.

Cookies janë një lloj skedari për njohje të cilin e lë çdo uebsajt në kompjuter. Kjo siguron njohjen e kompjuterit kur uebsajti vizitohet sërish.

Cookies ndihmojnë në mbajtjen mend të informacionit mbi vizitën tuaj në një uebsajt (si preferenca juaj e gjuhës dhe parametra të tjerë). Kjo mund ta bëjë vizitën tuaj të radhës më të rehatshme dhe uebsajtin më funksionale.

Përdorimi i cookies nga İş Bankası
​Kur e vizitoni www.isbankkosova.com, ju i pranoni cookie-të e nevojshëm për ta përdorur uebsajtin në pajisjen tuaj.

İş Bankası e përdor informacionin e mbledhur nga cookies në pajtim me Njoftimin për privatësinë të Bankës.

Nëse nuk dëshironi që cookie-të të vendosen në pajisjen tuaj, ju mund të refuzoni përdorimin e cookies në parametrat ose preferencat e shfletuesit tuaj. Në këtë rast, ju mund të mos mund t'i përdorni disa fusha të www.isbankkosova.com

İş Bankası mund ta ndryshojë këtë Njoftim të Cookies nëse e konsideron të nevojshëm. Në rastet kur ndryshohet Njoftimi i Cookies, ajo do të hyjë në fuqi që nga data e përditësimit e cila gjendet në krye të kësaj faqeje. Ne ju rekomandojmë që ta analizoni Politikën e Cookies kohë pas kohe dhe të informoheni për përdorimin e cookies.

İş Bankası përdor 4 lloje të cookies:


Cookie
Shpjegim
Cookies që janë absolutisht të nevojshëm
Cookies anonim që u mundësojnë vizitorëve të lundrojnë në www.isbankkosova.com, t'i përdorin karakteristikat e tyre për t'u qasur në zonat e sigurta. Informatat e mbledhura nga këta cookies nuk përdoren për qëllime reklamimi. Nëse këto cookies nuk lejohen atëherë disa zona të www.isbank.com.tr nuk mund të përdoren.
Cookies për performancë
Këta janë cookies anonim të cilët ndihmojnë në përmirësimin e uebsajtit të Bankës. Këta cookies mbledhin informata se si vizitorët e përdorin www.isbankkosova.com dhe përdoren për t'i zbuluar uebsajtat më të vizituar ose gabimet e paraqitura. Një shembull tipik janë cookies për analizim të uebit. Informatat e mbledhura nga këta cookies nuk përdoren për qëllime reklamimi dhe nuk shkëmbehen me palë të treta.
Cookies për funksionalitet

"Cookies anonim të cilët i mundësojnë İş Bankası që t'i ruajë karakteristikat dhe preferencat e vizitorëve. Me këtë informacion www.isbank.com.tr mund t'ua paraqesë vizitorëve përmbajtjen në lidhje me këtë informacion. Në rast se këto cookies nuk lejohen; 
  • Disa pjesë të www.isbankkosova.com nuk mund të përdoren, 
  • Niveli i përkrahjes që e jep www.isbankkosova.com mund të ulet, 
  • Mund të shkaktojë që www.isbankkosova.com të  mos i mbajë në mend preferencat tuaja, të mos e përdorë apo tregojë një veçori speciale për ju. Kjo pengon ruajtjen e preferencave tuaja. "

Cookies të shënjestrës ose cookies për reklama

Në përgjithësi këta cookies vendosen nga rrjeti i reklamave i www.isbankkosova.com me dijeni të Bankës. Qëllimet e cookies të përmendura janë si në vijim; 
  • ​Tregohen reklamat relevante dhe të personalizuara 
  • Kufizimi i numrit të reklamave 
  • Matja e efektivitetit të fushatave të publicitetit 
  • Mbajtja në mend e preferencave tuaja të vizitës
  ​Publikuar më 20/03/2019​