Themeluar më 1924.

Prezente edhe në Kosovë.

Transferoni para me sigurinë
e ISBANK-ës nga Gjermania
dhe Austria në të
gjitha bankat në Kosovë!
Gjatë tërë vitit për të gjithë klientët

0.50€/muaj mirëmbajtje!

E-banking falas!
24/7 Transferta të shpejta në rreth 7800 pika tona në gjithë Turqinë,

tarifat e E-Banking fillojnë nga EUR 2.5
Transfertat kombëtare të parave përmes E-banking janë falas.

Bankare Individuale

Për Korporat

Shikoni Videon e ParaGonder

Shikoni Videon e ParaGonder

Më Shumë Info
e-deposit Aplikacioni

e-deposit Aplikacioni

Më Shumë Info
Patundshmëritë në Shitje

Patundshmëritë në Shitje

Më Shumë Info
Kalkulatori i Depozitave Me Afat

Kalkulatori i Depozitave Me Afat

Më Shumë Info