Na Kontaktoni

Dega në Prishtine

Rruga Ukshin Hoti, Nr.100, Lakrishtë, Prishtinë 10000, Kosovë

(00 383) 38 245 245info@isbank-kos.com

08:30 - 16:15

Dega në Prizren

Zahir Pajaziti . KK Lakuriqi 2-blok A-1 20000 Prizren Kosovë

(00 383) 29 245 255info@isbank-kos.com

08:30 - 16:15

Menaxhimi i Ankesave dhe Shqetësimeve

Ankesat​