Ne i përdorim cookies në uebfaqen tonë në mënyrë që t’ju ofrojmë shërbime më të mira. Duke vazhduar me përdorimin e uebfaqes sonë, ju na lejoni që t’i përdorim cookies. Ju mund të keni qasje në informata të detajuara në cookies përmes Politikave tona të privatësisë dhe Politikave tona të cookies.
x
Kosovë
Turqi
Bahrain
Irak
Londër
EN
TR
EN
SR
Dega në Prishtine
Rruga Ukshin Hoti, Nr.100, Lakrishtë,  Prishtinë 10000, Kosovë
(00 383) 38 245 245
08:30 - 16:15
info@isbank-kos.com
Dega në Prizren
Zahir Pajaziti . KK Lakuriqi 2-blok A-1 20000 Prizren Kosovë
(00 383) 29 245 255
08:30 - 16:15
info@isbank-kos.com
© 2016 Türkiye İş Bankası A.Ş. Të gjitha drejtat e rezervuara.
© 2016 Türkiye İş Bankası A.Ş. Të gjitha drejtat e rezervuara.